Webshop Pretplata O kavama
O nama B2B FAQ

O nama

Jeste li probali najkavastiju kavu u gradu? U našem kafiću pripremamo najfiniju arabica kavu za vas, a klikom na web shopu šaljemo vam istu na kućna vrata.

Projekti koje podržavamo

Pridružite se i podržite našu zajednicu

O nama

Putovanje na farmu kave u Afriku pobudilo je u nama poduzetničku ideju. Afričku kavu smo probale, a ideju realizirale. Želimo stoga i svima vama približiti voćne note ove biljke kako biste i vi uživali u svakoj šalici kave!

Mi smo Ivana i Ana, poduzetnice, zaljubljenice u koncept vrhunskih kava.

Ivana – bivša porezna savjetnica, ljubiteljica prirode, šume i planina najčešće ujutro pije kavu pripremljenu u aeropressu (Kenija ili Guatemala, “washed” proces).

Ana – bivša savjetnica za EU fondove, pristalica svega francuskog, na svako svoje putovanje nosi French press i pije obično Etiopiju “natural” ili Ruandu/ Burundi.

Naš brand pod nazivom Karibu Kaaawa nastao je krajem 2017. godine, zajedno sa našim coffee shopom na zagrebačkoj Trešnjevci. Cilj nam je približiti scenu vrhunske kave, eng. specialty coffee, u Hrvatskoj i promovirati pržena zrna kave malih europskih pržionica.

Naš coffee shop (ili kavodućan) i web shop vrhunskih kava prvi je u Hrvatskoj i regiji koji nudi različite vrhunske arabice iz malih pržionica diljem Europe. Sve te različite kave koje mi pripremamo u našem kafiću na espresso aparat, vi kod kuće možete pripremiti kao tursku kavu, u moka ili french press aparatima.