Webshop Pretplata Coffee Shop O kavama
O nama B2B FAQ

Plaćanje i dostava

Plaćanje

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

U slučaju da uplata ne bude izvršena u roku od 24 sata od trenutka narudžbe nego nakon proteka roka od 24 sata, 365 Coffee d.o.o. (u nastavku: 365 Coffee) će vam poslati odabrani proizvod samo ako isti bude dostupan u datom trenutku. Ako odabrani proizvod ne bude dostupan, 365 Coffee će vam ponuditi zamjenski proizvod dostupan u tom trenutku. Ako, pak, kupac (u nastavku: Kupac) ne pristane na zamjenski proizvod, 365 Coffee će vam vratiti uplaćena sredstva umanjena za trošak bankarske transakcije.

Kod plaćanja tromjesečne i godišnje Pretplate na kavu, potrebno je uplatiti cijeli iznos pretplate jednokratno i to u roku od 24 sata od trenutka narudžbe Pretplate. Mjesečna pretplata se naplaćuje iz mjeseca u mjesec do otkazivanja.

Sve prikazane cijene uključuju PDV. Račun ćemo dostaviti e-mailom nakon što izvršite uplatu odabranih proizvoda.

Dostava

Kada je uplata uredno izvršena i vidljiva na našem računu, 365 Coffee će započeti s procesom isporuke naručenih proizvoda (e-trgovina).

Napominjemo da dostavu naših proizvoda vršimo na području Republike Hrvatske. Isporuka naših proizvoda se obavlja preko MBE Adriatic d.o.o. (u nastavku „MBE“ ili „Dostavljač“) koji proizvode dostavlja od ponedjeljka do petka. Isporuka će uslijediti najkasnije u roku 7 radnih dana od vidljive uplate sredstava na našem računu. Informacije o statusu paketa Kupac može dobiti putem e-maila dostava@mbe.hr.

U slučaju plaćanja Pretplate, proizvod će vam biti poslan na mjesečnoj razini najkasnije do 10. dana u tekućem mjesecu.

365 Coffee neće biti odgovoran za eventualne izmjene u rasporedu dostave od strane Dostavljača.

Dostavljač će vam u obliku SMS poruke ili putem e-maila poslati obavijest o vremenskom okviru dostave. U slučaju neuspješne dostave, Dostavljač će primatelju paketa ostaviti Obavijest o neuspješnoj dostavi te paket ostaviti u najbližem poštanskom uredu gdje će se moći pokupiti u sljedećih 5 radnih dana. Ukoliko se primatelj paketa ne javi u navedenom roku, isti se vraća pošiljatelju.

Ako Kupac ne zaprimi robu ili obavijest o neuspješnoj dostavi u očekivanom vremenu, Kupac treba obavezno o tome obavijestiti 365 Coffee kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Osnovna cijena svake dostave iznosi 30,00 HRK, osim za dostavu na području Grada Zagreba koja je besplatna. Za sve narudžbe iznad 200,00 kn dostava je besplatna.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio i platio, iako je roba stigla u ispravnom stanju, 365 Coffee ima pravo tražiti od Kupca naknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga Dostavljača, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda Kupcu. 365 Coffee nije u mogućnosti utjecati na brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane Dostavljača. Kod zaprimanja paketa kupac ovjerava i potpisuje listu o primitku pošiljke.