Kupi Popij Nauči
O nama B2B FAQ

Plaćanje i dostava

Plaćanje

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

U slučaju da uplata ne bude izvršena u roku od 24 sata od trenutka narudžbe nego nakon proteka roka od 24 sata, 365 Coffee d.o.o. (u nastavku: 365 Coffee) će vam poslati odabrani proizvod samo ako isti bude dostupan u datom trenutku. Ako odabrani proizvod ne bude dostupan, 365 Coffee će vam ponuditi zamjenski proizvod dostupan u tom trenutku. Ako, pak, kupac ( u nastavku:"Kupac ne pristane na zamjenski proizvod, 365 Coffee će vam vratiti uplaćena sredstva umanjena za trošak bankarske transakcije.

Kod plaćanja naše opcije Pretplata, potrebno je uplatiti cijeli iznos pretplate jednokratno i to u roku od 24 sata od trenutka narudžbe Pretplate.

Sve prikazane cijene uključuju PDV. Račun ćemo dostaviti e-mailom nakon što izvršite uplatu odabranih proizvoda.

Dostava

Kada je uplata uredno izvršena i vidljiva na našem računu, 365 Coffee će započeti s procesom isporuke naručenih proizvoda (e-trgovina).

Napominjemo da dostavu naših proizvoda vršimo na području Republike Hrvatske. Isporuka naših proizvoda se obavlja preko DPD Croatia d.o.o. (u nastavku „DPD“ ili „Dostavljač“) koji proizvode dostavlja od ponedjeljka do petka. Isporuka će uslijediti najkasnije u roku 7 radnih dana od vidljive uplate sredstava na našem računu za sva područja osim otoka koja s kopnom nisu povezana mostom te u mjesta u koja Dostavljač ne dostavlja svaki dan. U ovim iznimkama dostava naručenih proizvoda može biti i dulja od 7 radnih dana.

Molimo da pogledate raspored dostave na navedena područja na web stranici Dostavljača.

dpd.com/hr/home/produkti_i_usluge/classic_usluga/hrvatska

U slučaju plaćanja Pretplate, proizvod će vam biti poslan na mjesečnoj razini najkasnije do 10. dana u tekućem mjesecu osim otoka koja s kopnom nisu povezana mostom te u mjesta u koja Dostavljač ne dostavlja svaki dan. Za navedena mjesta molimo da pogledate gore navedeni link.

Molimo da povremeno provjerite moguće izmjene dostave na web stranici Dostavljača. 365 Coffee neće biti odgovoran za eventualne izmjene u rasporedu dostave od strane Dostavljača.

Dostavljač će vam u obliku SMS poruke ili putem e-maila poslati obavijest o vremenskom okviru dostave. U slučaju neuspješne dostave, Dostavljač će primatelju paketa ostaviti Obavijest o neuspješnoj dostavi. Dostavljač će pokušati dostaviti paket još jednom te u slučaju ponovne neuspjele dostave ostaviti će Obavijest o neuspješnoj dostavi. Nakon drugog pokušaja, Dostavljač će u roku 5 radnih dana od druge neuspjele dostave pokušati stupiti u kontakt s primateljem. Ukoliko se primatelj paketa ne javi u navedenom roku, isti se vraća pošiljatelju.

Ako Kupac ne zaprimi robu ili obavijest o neuspješnoj dostavi u očekivanom vremenu, Kupac treba obavezno o tome obavijestiti 365 Coffee kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Osnovna cijena svake dostave iznosi 27,00 HRK osim za dostavu na području Grada Zagreba koja je besplatna. Za sve narudžbe iznad 400,00 kn dostava je besplatna.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio i platio, iako je roba stigla u ispravnom stanju, 365 Coffee ima pravo tražiti od Kupca naknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga Dostavljača, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda Dostavljaču. 365 Coffee nije u mogućnosti utjecati na brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane Dostavljača. Kod zaprimanja paketa kupac ovjerava i potpisuje listu o primitku pošiljke.