O nama Coffee Shop E-trgovina Rezervirajte naš prostor Veleprodaja Priče Kontakt

Veleprodaja

Jeste li strastveni kavoljubac? Želite li naše kave pripremati u Vašem radnom okruženju? Želite li Vašim gostima i klijentima pripremiti najbolju šalicu kave? Odlično! Ovdje smo da Vam pomognemo. Možemo Vas također savjetovati i koji aparat za kavu da kupite za Vaš ured/hotel/caffe bar/restoran kako bi vrhunska kava bila dio Vaše svakodnevice.

Naše kave dolaze u različitim pakiranjima:

Treba li Vam iznenađenje za Vaše poslovne partnere? Napitak koji odiše mirisom i svježinom? Onda je to svakako vrećica vrhunske arabice u pakiranju od 250 grama. Svaka vrećica ima svoju priču, poznato je porijeklo i farma s koje kava dolazi i pečat pržioničara koji stoji iza procesa prženja.

Egzotične zemlje porijekla kave i rad farmera oslikavaju se u svakom zelenom (neprženom) zrnu kave. Vrhuncu okusa svakako pridonosi i kemijski proces prženja iza kojeg stoje vrijedni i strastveni pržioničari malih pržionica diljem Europe. Kako bi Vam dočarali ove geografske odnose, kompleksnost kave, u zrnu i napitku, uz vrećice kave možemo Vam izraditi i dodatne poklone (umjetnički osmišljene rukotvorine ili čestitke/kartice).

Za više informacija o trenutnoj ponudi kave, pakiranjima i cijenama, pošaljite nam upit: