Kupi Popij Nauči
O nama B2B FAQ

Pretplata

Kava stiže na vaša vrata za...ta dammm..

dana
sati
minuta
sekundi

Što je pretplata?

Nikako ne želite započeti dan bez vrhunske kave. Želite je imati u dovoljnim količinama i uvijek svježu. Poznajete li malo, ili pak malo više svijet vrhunskih kava, i voljni ste kušati uvijek nove vrhunske kave različitih pržioničara diljem Europe? Onda je ovo svakako pravo mjesto za vas.

Pretplatom, na period koji sami odaberete (mjesec po mjesec-do otkazivanja pretplate; 3 mjeseca; ili 12 mjeseci), na vaša vrata svaki mjesec će stić jedna, dvije ili tri kutijice s kavom (svaka 250g) koje mi pažljivo biramo svaki mjesec za vas.

Naša mjesečna pretplata bit će vaše mjesečno iznenađenje koje će vam osvježiti svaki novi radni dan, kao i dane odmora. Jeste li spremni pridružiti nam se i pretplatiti se na aromatično zadovoljstvo?

Kako funkcionira?

1

Odaberi period

Pretplatite se na 1 (obnavljajuća, do otkazivanja), 3 ili 12 mjeseci.

2

Izvrši uplatu

Plaćanje je moguće izvršiti karticama (Visa, Mastercard, Maestro), Revolutom ili internet bankarstvom.

3

Dostava na kućnu adresu

A mi vama - kavu početkom mjeseca.
Kuc kuc, kutija s kavom je na vašim vratima.

Egzotične zemlje porijekla kave i rad farmera oslikavaju se u svakom zelenom (neprženom) zrnu kave. Vrhuncu okusa svakako pridonosi i kemijski proces prženja iza kojeg stoje vrijedni i strastveni pržioničari malih pržionica diljem Europe.

Surađujemo s nekoliko europskih pržionica. Cilj nam je taj broj povećavati i širiti suradnju izvan granica Europe. Suradnju smo za sad ostvarili s pržionicama u Hrvatskoj, Njemačkoj, Belgiji, Mađarskoj i Rumunjskoj.

---
---
---
---
---
---
---
---
---

Pretplati se na kavu

ZA SVAKODNEVNI GUŠT
Mjesečna pretplata

Jutro započinješ šalicom kave? Uživaš u isprobavanju različitih kava? Svoje društvo uvijek pozivaš na čašicu razgovora i šalicu kave? Za tebe je kava kruna života? Pretplati se na kavu i svaki će mjesec na tvoja vrata (kućna ili uredska) stizati svježa kava (u zrnu ili samljevena).

*mjesečno plaćanje do otkazivanja pretplate (za detalje pogledajte ovdje)

Koliko kave prosječno pijete?

SLJEDEĆI KORAK
NE ZNAM, ZA POKLON JE SLJEDEĆI KORAK

Je li ova pretplata poklon?

ne,
za mene je!
da,
poklon je!
Email primatelja*
Datum slanja obavijesti*
Prigoda*
Poruka za primatelja* (max 150 zn)
DODAJ U KOŠARICU!