Webshop Pretplata Coffee Shop O kavama
O nama B2B FAQ
20. Siječanj 2021. / Autor: Karibu / Teme: pretplata na kavu, pretplati se na kavu

Kako si osigurati kontinuiranu dostavu kave? Riječ, dvije o pretplati na kavu

Svatko od nas zasigurno se više puta našao u situaciji da je htio započeti dan sa šalicom kavom, ali je vrlo brzo shvatio da u kući više nema ni zrnca kave. Zato se Karibu Kaaawa dosjetio kako doskočiti ovom problemu!

Jeste li čuli za koncept pretplate na neki proizvod? Ovaj koncept vrlo brzo je postao popularan u Americi i Europi. Praktičan je, štedi vaše vrijeme, ostavlja brigu o vašim potrebama i zalihama drugome itd., što su samo neke od prednosti ovog koncepta.

Karibu Kaaawa je od svojih samih početaka surađivao s različitim europskim pržionicama. Nebrojeno puta smo čuli vaše pitanje o tome kada nam stiže neka nova pržionica s novom ponudom kava. Promjena specilaty coffee pržionica i vrsta kava pokazali su se kao nešto što nas razlikuje od ostalih coffee shopova u Hrvatskoj. Kako smo pokrenule web shop za prodaju kava, došle smo na ideju zašto ne ponuditi i koncept pretplate na kavu. Tako se i ovaj simpatični koncept pretplate na kavu našao u ponudi Karibu Kaaawa on-line trgovine.

Kako funkcionira koncept pretplate na kavu? Proces ide ovim redoslijedom. Prvi korak je na vama,- odabrati jednu od naših triju opcija: mjesečna pretplata na kavu, tromjesečna pretplata na kavu ili godišnja pretplata na kavu. Zatim je potrebno razmisliti koliko kave dnevno popijete. Ova nam je informacija od velike važnosti kako bismo vam dostavili dostatnu mjesečnu količinu kave. Pretplata na kavu može biti i orginalan poklon nekome zato će vas se u procesu narudžbe pitati i ova informacija. Za kraj nam ostavite svoje podatke te platite kreditnom karticom, Revolutom ili preko internet bankarstva. Time ste završili svoju narudžbu, a na email će vam stići potvrda o narudžbi. I, naravno, imajte na umu da se pretplata na kavu dostavlja uvijek početkom mjeseca pa i ova prva isporuka kave.

Postoje neke razlike između ovih triju opcija. Mjesečna pretplata na kavu se obnavlja iz mjeseca u mjesec (dok nam vi ne javite da ju želite otkazati) pa se tako i plaća na mjesečnoj razini. Tromjesečna i godišnja pretplata na kavu se ne obnavlja već se kava dostavlja samo u sljedećih tri odnosno 12 mjeseci. Jednom kada se iskoriste potrebno ju je opet naručiti preko našeg Karibu Kaaawa web shopa. Plaćanje kod tromjesečne i godišnje pretplate na kavu je jednokratno za cijeli period pretplate.
Svaki mjesec će to biti neka druga pomno odabrana specialty coffee pržionica s kojom je Karibu Kaaawa ostvario suradnju. Radi se o vrhunskim malim pržionicama čije kave mi pomno odaberemo prije nego ih uvrstimo u koncept pretplate na kavu.

Koja je poanta pretplate? Ako ste pravilno odabrali opciju odnosno količinu kave koja će vam stizati svaki mjesec, brigu oko zaliha kave ostavljate nama. Neće vam nedostajati ni efekta iznenađenja, a ni novih okusa jer ćete isprobati kave iz različitih dijelova svijeta.

Koje vrste kave dobijemo kroz pretplatu na kavu? Zasigurno uvijek neku od sorti arabica. Sve su to kave s provjerenih farmi u Africi, Srednjoj i Južnoj Americi ili Aziji od kojih naše pržionice najčešće kupuju direktno zelenu kavu. Uvijek je poznato podrijetlo proizvoda kao i farmer koji stoji iza ove kave te način procesiranja.

Nakon što se vi pretplatite na kavu, mi ćemo vas kontaktirati kako bismo provjerili jeste li već imali priliku kušati neku od vrhunskih arabica te kako planirate kavu pripremati (turska kava, filter kava, moka, espresso). Ove informacije značiti će puno i vama kao kupcu i nama kao prodavatelju. Ako će vam ovo biti prvi puta da ćete zaploviti svijetom craft kava, bitno je da kava bude više čokoladnih nota i primjesa orašastih plodova. Prejaka voćnost mogla bi vas odbiti u konzumaciji arabica kava. Tako da, samo se opušteno prepustite našim preporukama kod izbora kave.

I za kraj, možemo samo reći, pretplati se na kavu i zaplovi specialty coffee svijetom s Karibu Kaaawom! Više informacija o samoj pretplati na kavu možete pročitati na našem webu.

< Prethodna priča > Iduća priča

Sve priče

13. Travanj 2022. / Autor: Karibu / Teme: talog kave, proljeće i sadnja, kompost, prirodno gnojivo

Talog kave u proljetnim vrtlarskim aktivnostima


04. Ožujak 2022. / Autor: Karibu / Teme: intervju, pržioničar, zelena kava, žene u industriji kave

Intervju: Luka Banovič, pržioničar iz Banibeansa


25. Siječanj 2022. / Autor: Karibu / Teme: čaj za doma, afrički biljni čaj, voćni čaj, crni hibiskus

Aromatični čajevi s afričkih farma odnedavno u ponudi Karibu Kaaawe


17. Siječanj 2022. / Autor: Karibu / Teme: sapun od kave, zero waste, anti-aging, glowing efekt, handmade

Zašto kava u sapunu?


10. Studeni 2021. / Autor: Karibu / Teme: histamin, kava, intolerancija

Ponešto o Maidi i ilustracijama, a ponajviše o vezi između kave i histamina


07. Listopad 2021. / Autor: Karibu / Teme: pumpkin spice latte, napitak s kavom i sirupom od bundeve

Recept za pumpkin spice latte, aromatičan jesenski napitak s kavom i sirupom od bundeve